V I D Á M S Á G

Vidám Műsorok Mindenkinek! ___________________________________________________________________________ telefon: 0620 227 66 32 e-mail: vidamsag@vidamsag.com

zsozsovegyes.jpgherceghalmi.jpgimg_4876.jpgimg_4868.jpg

Kedves Anyukák, Apukák, Rokonok és Barátok!
Programjaink igazán könnyed és szórakoztató alapokon nyugszanak:


"ZSONGLŐR BEMUTATÓVAL KEZDŐDIK A ZSÚR, MELY ÁTMEGY LAZA VICCELŐDŐS JÁTÉKOKBA, BŰVÉSZKEDÉSBE, NEVETÉSBE A VÉGÉN SZINTE MÁR MINDENKI A FEJÉN FOROG ÉS A NYERTESEK A GYEREKEK! A NEKIK JÁRÓ LUFI FIGURÁKAT KIÉRDEMELTEN MEG IS KAPJÁK, EZT KÖVETŐEN JÖHET A TORTA!"
 


A vidám hangulat okozója elsősorban mindenképpen egy vidám forma(a bohóc), aki kreatív ötleteivel, gyors helyzet felismerésével és hatalmas játékban való jártasságával, akármilyen összejövetelt feledhetetlenné tud varázsolni a szó pozitív értelmében!
Az udvari bolondok ideje már lejárt, viszont a bohócoké most van befutóban, smink az arcon és poén a köbön!(itt megjegyzem, hogy kérés szerint a bohóc lehet csak szimpla kedvcsináló is más jelmezben, bohóc smink nélkül).
A bohóc produkció egy órát foglal magában interaktív játékokkal, lufihajtogatással és sok-sok nevetéssel :)

vidzsozso.jpg

Repertoárunkban megtalál mindent ami felnőtt és gyermek szórakoztatással kapcsolatos. Tűzzsonglőr produkció, cirkuszi erőemelő produkció, levegő akrobata produkció, gólyalábas műsor, bűvész műsor, bohóc műsor, kaucsuk lány produkció, hullahopp karika produkció, kitelepülő cirkusz iskola cirkuszi oktatással, bábszínház, mesejáték, szülinapi bohóc, arcfestő, kézműves foglalkozások, népi játszótér.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 17
Heti: 149
Havi: 705
Össz.: 153 445

Látogatottság növelés
Oldal: Szülinapi ajánlataink
V I D Á M S Á G - © 2008 - 2018 - vidamsag.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »